George | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 16:45 | Повідомлення # 1 |
admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| З місяць тому ми взяли собаку з притулку (я згадувала в інших темах), помісь золотистого ретрівера і бордер коллі, місяців десяти від роду. Дуже хороший, ласкавий і розумний пес, але проблема в тому, що кинули його господарі ніколи з собакою не займалися і ніколи не гуляли. Якщо базові команди він вивчив швидко, то з прогулянками по колишньому маяти - він гіпервозбужден, коли я беру в руки повідець. Я можу посадити його біля дверей і пройти першою, але далі він все одно ломиться зі страшною силою вперед. Тягне, як паровоз, і ніякі виверти привчити ходити поруч не допомагають поки що. На команду до мене підбігає, вхопить вкусняшки - і знову ломиться вперед. На ласощі у руці йде поруч, але на задніх лапах. Ні ривки повідця, ні зупинки не допомагають - можу простояти 10 хвилин, він буде висіти на повідку попереду мене і хрипіти. Порадьте, будь ласка, що робити, пес вже майже дорослий, та ще й з важкою історією, розумію, що потрібно терпіння, просто поки всі зусилля навчити його ходити поруч марні. PS він не домінантний по натурі, щену нашому відразу підкорився, у будинку в дверях завжди йде після мене, дуже слухняний хлопчик, а на прогулянці дах зносить
|
|
| |